Taules plegables i bancs plegables

Taules plegables i bancs plegables

Alpinholz, com a fabricant capdavanter europeu, ofereix també les seves taules i bancs plegables, procedents del Tirol del Sud, on el treball de la fusta és una antiga tradició.
Les taules i els bancs, disponibles en diferents models i dimensions, són produïts en fusta de conífera; els taulers reben un tractament de superfície, que permet un ús en l’exterior de llarga durada..

Si necessita llogar els nostres bancs i taules plegables, Alpinholz és la solució ideal per al seu esdeveniment, consulti nostra millor oferta de lloguer o de venda! Inicialment concebudes com a taules cerveseres per les Oktoberfest, s’adapten a tot tipus d’esdeveniments, concerts, festes populars, festivals, menjars d’empreses…..

Podem personalitzar les seves taules i bancs, mitjançant un marcatge a foc, amb el text que vostè ens faciliti. VEURE VIDEO

Important: Totes les taules i bancs plegables tenen uns ferros de 30x30x3 mm en acer zincat. Sota comanda podem subministrar topalls anti-rallada. LES NOSTRES TAULES I BANCS TENEN LA CERTIFICACIÓ DE QUALITAT TÜV.  Els bancs i taules plegables poden ser apilades en contenidor, amb possibilitat de desplaçament amb carretó elevador, o per transpaleta..

Hacia arriba


Taules i bancs
Classic

Taules i bancs Classic

  • La superfície de la fusta d’aquests conjunts tradicionals de qualitat cervesera, es tracten amb un recobriment especial per a la seva llarga vida a l’aire lliure.
  • Els bancs i les taules plegables es produeixen amb taulers de fusta amb un doble vernissat en la part superior i porten uns peus d’acer galvanitzat.
  • Sota comanda podem oferir bancs amb respatller.

Dimensions
Taula plegable: 220×50 – 220×67 – 220×80 cm.
Banc plegable: 220×25 cm.
(Les taules de 220×80 cm. incorporen potes anti-bolcada)

Color estàndar: Ocre

Disponible sota comanda:

Natural – Taronja – Marró clar – Verd

Hacia arriba