El nostre sistema de carpes

El nostre sistema de carpes

Les carpes plegables de muntatge ràpid QUALYTENT, estan compostes de materials d’alta qualitat, assemblades amb la màxima cura. Les nostres carpes es diferencien per la seva estètica, el seu fàcil muntatge, la seva robusta imatge, la seva àmplia gamma d’accessoris i les seves diferents mides.

Hacia arriba

Practica
& fàcil

Practica i fàcil

El fàcil, però innovador, sistema de plegat de les carpes, permet muntar i desmuntar-la en menys d’1 minut!!!

Hacia arriba

L’estructura de la carpa

L’estructura de la carpa

QUALYTENT es produeix amb els càlculs de càrrega estàtica i a les proves de resistència i d’estabilitat, i tenen la certificació de qualitat ISO i TÜV. L’estructura de les carpes plegables sostenen una càrrega fins a 120 kg, sense risc de trencament. Els elements mòbils són revestits amb una peça en ABS, que facilita el lliscament. Les nostres carpes són europees, tots els materials són produïts a Itàlia i tenen una garantia de deu anys contra qualsevol defecte de fabricació, així com garantia per a tota la vida per corrosió de l’estructura (alumini anodizat). Les Qualytent son unes carpes robustes i resistents, preparada pels lloguers més exigents a fires, mercats, festes, events, catering, celebracions, sant jordi, concerts

Hacia arriba

La tecnologia
de les nostres carpes

La tecnologia de les nostres carpes

Com a fabricants, a QUALYTENT ens distingim per utilitzar materials d’alta qualitat, pel seu acabat acurat, així com, per la seva tècnica extremadament simple de muntatge. L’atenció minuciosa a cadascun dels menors detalls, és un factor determinant per al desenvolupament tècnic de tots els nostres productes, garantint el perfecte funcionament de cadascuna de les peces de les carpes.

Hacia arriba

El sistema modular

El sistema modular

El sistema de muntatge modular permet reagrupar diferents carpes de diverses dimensions, per oferir, no només uns espais totalment oberts, sinó que també tancats gràcies a les parets.

Hacia arriba