La Nostra Història

Qualyline, la fàbrica del qual i seu central es troben en el Tirol del Sud (Nord d’Itàlia), ha aconseguit una posició lider al mercat amb la producció de carpes plegables de qualitat i altres productes per a esdeveniments a l’aire lliure.

La companyia Qualyline va començar la seva activitat a l’octubre de 2004, i des de març de 2011 està present a Catalunya en el nostre nou centre de distribució de Badalona, Barcelona.

Vols organitzar una festa? O un esdeveniment per a la seva empresa? Qualyline, com a fabricants europeus, està preparat per oferir tot tipus de productes per a events a l’aire lliure, com a carpes plegables de muntatge fàcil i ràpid, taules plegables de fusta (les taules cerveseres), bancs plegables o la nostra especialitat, les carpes personalitzades i elegants per fires i empreses.

L’equip de Qualyline està compost per un personal amb més de vint anys d’experiència en el sector, que, gràcies al sistema “know-how” en els serveis i en el màrqueting garanteix, amb el seu esforç diari, la satisfacció dels nostres clients. Hacia arriba


Garanties

Garantim als nostres clients la informació més detallada i el millor servei, abans i després de la venda.

Pot fer-nos arribar els seus dubtes o necessitats a aquest número de telèfon 93 497 61 08 o al correu electrònic info@qualyline.cat Hacia arriba