Lloguer carpes plegables

Lloguer de carpes plegables

Lloguer de carpes plegables de fàcil i ràpid muntatge. Podem facilitar-li el material i encarregar-se vostè mateix del muntatge, o si ho prefereix nosaltres ens encarreguem de tot.

Tenim diverses mides, com, per exemple, les carpes de 8×4m, carpes de 6×4m, carpes de 4×4m, carpes de 6×3m o les carpes de 3×3m en color blanc, consultar disponibilitat amb altres colors. Possibilitat de muntatge modular amb diverses carpes. Consulti’ns si necessita altres mesures o colors. El sistema Qualytent li permetrà tenir llista la seva carpa plegable en 60 segons. Carpes per a esdeveniments i fires….

Renovem constantment el nostre parc de lloguer de carpes plegables, per garantir que li servim un material impecable en el seu esdeveniment.

Per més informació, poden visitar la nostra web Lloguer de carpes Barcelona per descobrir que podem fer per vostè. Carpes per a jardí, terrasses, restaurants, mercats, events, celebracions, empreses, Sant Jordi, nocesLloguer de carpes a Catalunya. Carpes Lleida, carpes Tarragona, carpes Girona.