Un material impecable, les nostres taules i bancs plegables Alpinholz

Un material perfecte per cada esdeveniment, aquest es el compromís que a Alpinholz tenim amb els nostres clients. Cada vegada que surten les nostres taules i bancs plegables de fusta, ho fan amb les millor condicions, tal i com ens agradaria que ens arribessin a nosaltres. En aquesta ocasió, vem sentar a més de 1.500 persones que van disfrutat d´una gran festa.

A Alpinholz som fabricants de taules i bancs de la Oktoberfest, que oferim en lloguer i venda desde les nostres instal.lacions de Barcelona.

Taules plegables de fusta Alpinholz

Taules plegables de fusta Alpinholz

Taules plegables de fusta Alpinholz

Taules plegables de fusta Alpinholz

Taules plegables de fusta Alpinholz

Taules plegables de fusta Alpinholz

Taules plegables de fusta Alpinholz

Categorías:

News

Tag:

| | | | | | | | | | | | |


Enlace permanente a »Un material impecable, les nostres taules i bancs plegables Alpinholz«

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <br> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <object classid="" codebase="" height="" width=""> <param name="" value=""> <embed style="" type="" id="" height="" width="" src=""> <q cite=""> <span class="" id="" style=""> <strike> <strong>