Lloguer de taules i bancs plegables per food trucks als festivals

En aquesta ocasió, les nostres taules i bancs plegables de fusta, van servir per sentar a la gent que s´acostava a descansar i a menjar a un food truck. El nostre client buscava que les persones que escollien degustar els seus plats, estiguessin comodes i ben servides.

Lloguer de taules plegables per food trucks Alpinholz

Lloguer de taules i bancs plegables per festes i festivals

Lloguer de taules i bancs plegables per festes i festivals

A Alpinholz, oferim venda i lloguer de les taules de les Oktoberfest, un producte perfecte per tot tipus d´esdeveniments on vulguin sentar a molta gent comodament. Fabricants europeus de taules plegables

Categorías:

News

Tag:

| | | | | | | | | | | | |


Enlace permanente a »Lloguer de taules i bancs plegables per food trucks als festivals«

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <br> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <object classid="" codebase="" height="" width=""> <param name="" value=""> <embed style="" type="" id="" height="" width="" src=""> <q cite=""> <span class="" id="" style=""> <strike> <strong>