Lloguer de carpes per festes d´escola, carpes resistents

En aquesta escola de Barcelona, vem instal-lar varies carpes per les diverses activitat de la festa que acomiadava el curs escolar. Diverses carpes de 3x3m, formant un mòdul de 15x3m i altres de 3x6m. A més de carpes plegables de 8x4m, que unides feien una carpa modular de 12x8m.

Carpes plegables de 3x3m de muntatge modular

Lloguer de carpes plegables de 3x3m, carpes per esdeveniments

Muntatge modular de carpes plegables, carpes per festes de lloguer

Carpa modular de 12x8m, carpes de lloguer de qualitat

Carpes plegables de lloguer, carpes de 6x3m blanques

Oferim les nostres carpes plegables en lloguer, per tot tipus d´esdeveniments, i amb la posibilitat, gràcies al nostre sistema de muntatge modular, de conseguir l´espai desitjat, i amb la garantia de Qualytent, unes carpes robustes per estar trànquil si el temps canvia.

Categorías:

News

Tag:

| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |


Enlace permanente a »Lloguer de carpes per festes d´escola, carpes resistents«

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <br> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <object classid="" codebase="" height="" width=""> <param name="" value=""> <embed style="" type="" id="" height="" width="" src=""> <q cite=""> <span class="" id="" style=""> <strike> <strong>