Taules plegables de fusta per la festa de la Super Maduixa

Unaltre cop, els nostres bancs i taules plegables de fusta van estar en la nova edició de la festa que organitza els supermercats Sorli Discau, la Super Maduixa, celebrada a la Plaça del Univers, a Barcelona. En aquesta edició aportem taules plegables per asseure a més d’1.200 persones alhora.

Taules i bancs plegables de fusta Alpinholz

Taules i bancs plegables de fusta Alpinholz

Som fabricants de taules plegables de fusta de qualitat, i oferim lloguer i venda de taules per a esdeveniments, festes, scouts, fires…. Taules plegables a Catalunya.

Categorías:

Events | News

Tag:

| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |


Enlace permanente a »Taules plegables de fusta per la festa de la Super Maduixa«

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <br> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <object classid="" codebase="" height="" width=""> <param name="" value=""> <embed style="" type="" id="" height="" width="" src=""> <q cite=""> <span class="" id="" style=""> <strike> <strong>